IK-32:n toiminta kaudella 2017

IK-32:n kausi 2017 on lähtenyt hienosti käyntiin. Ensimmäiset kilpailut ajettiin tammikuussa cyclocrossin SM-kilpailuissa mistä Heidi Onger toi SM-pronssia. Tammikuussa kisattiin myös Wattbiken SM-kisoissa mistä mitalin seuralle toivat Ville Kantola (Miehet 3.), Heidi Kantola (Naiset 2.) ja Dan Björkqvist (M50 3.). Heidi Onger avasi ratakauden helmikuussa Tanskan PM-kisoissa ja nappasi sieltä 3000 m takaa-ajon pronssia. Maantien kilpailukausi käynnistyi ulkomailla ajavien osalta helmikuun lopussa Keski-Euroopan kilpailuilla. Lotta Lepistö otti kaksi kansainvälistä voittoa ja Rosa Törmänen ja Antonia Gröndahl hakivat kansainvälistä kokemusta. Kotimaan kausi alkoi huhtikuussa Team Toni&Tonin naisten palkintopallisijoilla Turussa. Toukokuussa myös miesten uusi Team Larunpyörä Cervélo ”rikkoi kuparisen” Trond Larsenin tuodessa seuralle ensimmäisen miesten maantievoiton 2010-luvulla. Trond voitti sekä 6.5. ajetun Seutulan kierroksen soolona että 13.5. ajetun Bioracer EVOC GP:n 150 kilometrin irtioton jälkeen.

Kesällä 2017 IK-32 järjestää kolme joka viikko pyörivää yhteislenkkiä, joka toinen viikko ajettavan aika-ajoharjoituksen, kevätkaudella lasten ja nuorten maastopyöräilykoulun sekä viisi kilpailua. Toiminta on kaikille avointa mutta säännöllisesti osallistuvia kannustetaan seuran jäsenyyteen.

Harjoitukset

Yhteislenkkejä ajetaan seuraavasti:

  • Tiistaisin klo 18 Espoo Weekly Drop Ride -vauhtilenkki (vetäjänä Salvatore Iovene)
  • Torstaisin klo 18 noin 2 h peruskestävyyslenkki, keskinopeusryhmät 20–24 km/h (vetäjänä Elina Hiltunen), 25–27 km/h (Kari Silpiö) ja 28–30 km/h (pääsääntöisesti Harri Susi)
  • Sunnuntaisin klo 10 peruskestävyyslenkki, keskinopeus noin 28–30 km/h (vetäjänä Timo Viitasalo)

Kaikki lenkit lähtevät Bembölen kahvituvalta (Bellinmäki 1, Espoo). Ensi sunnuntaina 21.5. olemme vetämässä Giro d’Espoota joten silloin ei ajeta lenkkiä.

Aika-ajoa ajetaan tuttuun tapaan Röylässä. Seura pyrkii järjestämään paikalle kellottajan parillisilla viikoilla, muulloin ajetaan itseorganisoituvasti. Lisätietoa temposta

Lasten ja nuorten maastopyöräilykoulu jatkuu kesäkuun alkuun Olarissa. Maastossa ajoa harjoitellaan torstaisin klo 17:45 alkaen. Lisätietoa fillarikoulusta

Kilpailut

Kaudella 2017 seura järjestää seuraavat kilpailut: