Liity seuraan

IK-32 tarjoaa jäsenistölleen monipuolista liikuntaa vuoden ympäri useita kertoja viikossa, jokaisen mieltymyksien ja mahdollisuuksien mukaan.

Miten pääsen alkuun

Täytä nettilomake

Ota myös kaverisi ja perheesi mukaan toimintaan.

Täytettyäsi lomakkeen saat seuralta sähköpostilla pienen infopaketin, johon on koottu perustiedot seuran toiminnasta sekä seuran jäsenmaksun maksuohjeet. Jäsenmaksu on aikuiselta pyöräilijältä 60 euroa, Senior Gillet -jäseniltä 30 euroa ja juniori- ja kannatusjäseniltä 25 euroa. Juniorijäsenet ovat alle 18-vuotiaita seuran jäseniä. Jos liityt loka-, marras- tai joulukuussa kattaa maksu myös seuraavan vuoden vuosimaksun.

Nämä asiat hoidettuasi voit vapaasti osallistua kaikkeen seuran tarjoamaan toimintaan. Näiden sivujen lisäksi saat tietoa tapahtumista seuran sisäisistä keskusteluryhmistä, sähköpostilla lähetettävästä jäsentiedotteesta sekä nykyään harvoin ilmestyvästä jäsenlehdestämme Iikoolainen, joka postitetaan jäsenille kotiin.

Tekeekö mieli kilpailemaan

Jotta voit kilpailla seuratasoa ylempänä (esim. maantie-, maasto- tai ratacupissa) tarvitset Suomen Pyöräilyn myöntämän kilpailulisenssin. Lisenssien hankinta tapahtuu Suomisport-palvelussa. Tammikuun 2022 jälkeen kaikkien lisenssikuskien tulee liittyä seuran jäseniksi Suomisportissa lunastaakseen kilpailulisenssin. Liittyminen tapahtuu seuraavien linkkien kautta:

Aikuiset täysjäsenet
Juniorijäsenet

Lisäksi tarvitset seuramme virallisen kilpailuasun, sillä pyöräilysääntöjen mukaan samaa seuraa edustavilla tulee olla yhtenäinen kilpailuasu. Asut tilataan pari kertaa vuodessa tehtävinä kimppatilauksina joista saat lisätietoa liittymisen jälkeen.

Jos olet juniori ja sinulta puuttuu vielä maantiekilpapyörä, lainaa seura sen sinulle, jotta pääset kokeilemaan tätä erittäin mielenkiintoista lajia. Sitten ei muuta kuin pyörät pyörimään ja ketju kireäksi.