Lapinkylän tempossa rataennätysten päivä

Markus Knaapi ja Minna-Maria Kangas Lapinkylän tempossa 5.6.2022

Seuramme järjesti eilen jo neljännen kansallisen aika-ajokilpailun Kirkkonummen Lapinkylässä. Sekä miesten että naisten rataennätykset murskattiin kotiseuran ajajien toimesta. Hallitsevan U23-mestarin ja Team Ampler–Tartu2024 -joukkueensa haalarissa ajanut Markus Knaapi paransi Trond Larsenin rataennätystä lähes puolellatoista minuutilla kiitäessään käsittämättömällä 49,15 km/h keskinopeudella ylivoimaiseen voittoon. Kahdeksan parhaan ajajan joukkoon sijoittui kuusi IK-32:n ajajaa ja top10-sijoitukseen vaadittiin tänä vuonna yli 45 km/h keskinopeus. Naisten sarjassa SM-värisellä pyörällä ja Bingoal WB Ladies -joukkueensa haalarissa ajanut Minna-Maria Kangas kiristi vauhtiaan edelliskerrasta ja paransi rataennätyksensä keskinopeuteen 43,23 km/h.

Kilpailun tulokset
Kuvia kilpailusta