Kotikisoista useita mitaleja

IK-32 järjesti maantiepyöräilyn ikäluokkien SM-kilpailut Kirkkonummella 17.–18.8.2019. Sää suosi kilpailuja ja järjestelyt saatiin vedettyä kunnialla läpi.

Kilpailut aloitettiin lauantaina 17.8. aika-ajoilla joissa ajettiin Tolsasta Hirsalan suuntaan ja takaisin. Hallitseva naisten mestari Minna-Maria Kangas oli nopein myös ikäsarjoissa kuroen N30-sarjassa kaulaa toiseen sijaan yli kaksi minuuttia. N50-sarjassa seuran tuore vahvistus Leena Volinsky yllätti itsensä ja muut nappaamalla aika-ajosta pronssia. M40-sarjassa Ville Kantola kirkasti viime vuoden pronssin hopeaksi ja viisi vuotta vanhemmissa Robert Liljequist ajoi kolmanneksi. Myös viisikymppisissä saatiin ”tuplahopeaa” kun Petteri Lahtinen oli M50-sarjan kakkonen ja Kari Pajanne samalla sijalla M55-sarjassa.

M40-sarjan oranssilla palkintopallilla 1. Antti Mäkelä JäPy 2. Ville Kantola IK-32 3. Stefan Kristiansson IK-32. Kuva: Järvenpään Pyöräilijät.Sunnuntaina 18.8. jatkettiin maantien yhteislähdöillä. Tässä ratana oli mäkinen ja mutkainen Humaljärven kierros jota ajettiin myös vuoden 2013 juniorien ISM-kisoissa sekä vuoden 2018 Siuntion ajoissa. Lauantain aika-ajoissa neljänneksi ajanut Tero Tanninen osoitti hyvää kirikykyään ja nappasi M30-sarjassa pronssia. Tero ajoi myös virallisen Strava-segmentin ykköseksi. M40-sarjassa tutkapari Ville Kantola ja Stefan Kristiansson nappasi sijat kaksi ja kolme. 55-vuotiaissa Kari Pajanne oli jälleen toinen.

Yhteensä seuralle siis yksi kulta, viisi hopeaa ja neljä pronssia. Onnittelemme kaikkia omia ja muiden seurojen menestyjiä ja kiitämme kilpailujen osallistujia, huoltajia ja katsojia!