Lapinkylän temposta pääsarjojen voitot

Lapinkylän tempon miesten Eliten palkitut. Voittaja Trond Larsen (IK-32), toisena Tommi Martikainen (GIF) ja kolmantena Vlad Makogon (GIF). Kaudella 2019 Team Larunpyörä Cervélon Trond Larsen on piiskannut itsensä hurjaan kuntoon. Norjalaistaustainen Trond aloitti kevään voittamalla 61. Hyrylän ajot Seutulassa. Edellisen kerran voitimme Hyrylän ajot vuonna 1956. Tätä seurasi kotimaisen klassikon 39. Rosendahl GP:n voitto Tampereen Pyynikinharjulla. Edellisen kerran voitimme Rosendahl GP:n vuonna 2002. Tänään Trond antoi viimeisimmän näyttönsä iskukyvystään voittamalla järjestämämme 3. Lapinkylän tempon yli 20 sekunnin erolla kilpailun kaksi kertaa voittaneeseen GIF–Chebicin Tommi Martikaiseen. Trond teki samalla uuden rataennätyksen. Myös seuran viikkotempon rataennätys parani toukokuun lopussa yli 15 sekunnilla.

Lapinkylän tempon naisten palkitut. Voittaja Minna-Maria Kangas (IK-32), toisena Egle Mätas (UTAS) ja kolmantena Laura Patrikainen (RSR).Myös naisten puolella on nähty hienoa kehitystä. Huhtikuussa 15 vuotta täyttänyt Wilma Aintila on osoittanut olevansa yksi suomalaisen pyöräilyn tulevaisuudenlupauksista. Wilma on tänä vuonna voittanut jo Lattomeriajon (N-16), ruotsalaisen Skandis GP:n (N-18), Giro d’Espoon (Naiset), Hervannan Kaivin -kortteliajon (Naiset) sekä Lapinkylän tempon (N-18). Minna-Maria Kangas on kisannut paljon ulkomailla ja on ajanut maajoukkueen väreissä jo Israelissa, Ruotsissa ja Ukrainassa sijoittuen usealla etapilla kymmenen parhaan joukkoon. Kotimaassa Minni on voittanut Simo Klimscheffskij’n muistoajon sekä tänään Lapinkylän tempon naisten sarjan.

Kilpailukausi jatkuu ensi viikolla legendaarisilla Porvoon ajoilla.