Miesten joukkueelle historiallista menestystä

Trond Larsen ajoi seuran ensimmäisen miesten maantieajon SM-mitalin sitten vuoden 1952.
Viimeisen kuukauden aikana kotimaan kalenterissa on ajettu kaksi klassikkokisaa, nelipäiväinen etappiajo, seuran järjestämä aika-ajo ja SM-kilpailut. 21. toukokuuta ajetussa 37. Rosendahl GP:ssä Minna-Maria Kangas voitti naisten sarjan ja Trond Larsen oli miesten sarjan kolmas. Tämä oli miesten ensimmäinen palkintopallisija Rosendahlissa 15 vuoteen. Seuraavana viikonloppuna ajettiin helatorstaina alkanut Tavastia 4 Days -etappikilpailu jossa oli yhteensä viisi etappia. Trond Larsen voitti prologin ja sijoittui yhteistuloksissa toiseksi. Ville Kantola oli Eliten viides. 4.6. ajettiin IK-32:n järjestämä Lapinkylän tempo jossa Minna-Maria Kangas oli naisten nopein ja Ville Kantola kolmas. IK-32 voitti myös sarjat N14, M16, M40 ja M50 sekä sijoittui M45:ssä toiseksi ja kolmanneksi.

Sunnuntaina 11.6. ajettiin 89. Porvoon ajot. Naisten sarja ratkesi loppukirissä missä Minna-Maria Kangas rutisti viime metreillä voittajaksi. Myös miesten kakkoskategoria meni loppukiriin missä nuori Arttu Pekkarinen oli nopein. Miesten pääsarjassa Trond Larsen pääsi mukaan ratkaisevaan kahdeksan ajajan irtiottoon jossa oli mukana vahvoja ajajia kaikista joukkueista. Viimeisellä kierroksella kilpailun voittaja hollantilainen Sebastiaan Pot pääsi karkaamaan mutta Trond kiri upeasti kilpailun toiseksi mikä on seuran paras sijoitus sitten vuoden 1957 jolloin Aatos Sivén voitti kyseisen kilpailun. Samassa yhteydessä jaettiin SFI:n mestaruudet joissa Trond ja Minna-Maria toivat seuralle mestaruudet ja tärkeät seurakilpailupisteet.

Maantiepyöräilyn Suomen mestaruusmitalit ratkottiin viime viikonloppuna 16.–18.6. Pudasjärven Pikku-Syötteen rinteillä. Lotta Lepistö voitti aiempien vuosien tapaan sekä aika-ajon että maantieajon siniristipaidat. Minna-Maria Kangas oli aika-ajon neljäs ja maantieajon toinen. Antonia Gröndahl puristi aika-ajon viidenneksi ja maantieajon neljänneksi. Nämä lähdöt saatiin ajaa vielä hyvässä säässä mutta miesten yli 180 kilometrin kilpailu käytiin paikoin kovassa sateessa ja maaliin tultiin pitkänä nauhana. Trond Larsen pääsi viimeisellä kierroksella kaikkien suosikkien mukana irtiottoon ja kiri kilometrin maalimäen lopussa koko lähdön neljänneksi ja Eliten toiseksi. Tämä on seuran ensimmäinen miesten maantieajon SM-mitali 65 vuoteen.