Joukkuemenestystä maantiellä

Eilen kilpailtiin Turun Kakskerrassa aika-ajon SM-kilpailut sekä joukkuekilpailu. Miesten Elite-luokassa seuran joukkue jäi valitettavasti vajaaksi Seppo Kettusen sairastumisen vuoksi. Seuran ajajat sijoittuivat 16. (Ville Kantola) ja 20. (Kari Pajanne). Samalla ajetussa SFI:n mestaruuskilpailussa Ville Kantola oli kuudes ja Kari Pajanne seitsemäs.

SM-hopeaa voittanut M18-luokan joukkue. Vasemmalta Miklas Siivonen, Saku Turkulainen ja Rasmus Anttila. Kuva: Tomi SiivonenSeura sai pitkästä aikaa kasaan joukkueen M18-luokkaan. Joukkueessa ajoivat 15-vuotias Miklas Siivonen ja 16-vuotiaat Rasmus Anttila ja Saku Turkulainen. Ajajat jäivät kymmenen parhaan ulkopuolelle mutta sijoittuivat joukkuekilpailussa toiseksi CCH:n jälkeen. IK-32:n junioripojat ovat viimeksi nousseet joukkuekilpailun palkintopallille Laihialla vuonna 2004. Tuolloin mitalijoukkueessa ajoivat Aleksi Hoffman, Antti Nissilä ja Risto Aaltio. Muita SFI-seuroja ei osallistunut tähän luokkaan.

Naisten joukkueet. Vasemmalta Cecilia Aintila, Minna-Maria Kangas, Heidi Onger, Minna Koistinen, Antonia Gröndahl ja Lotta Lepistö. Edessä joukkueenjohtaja Juha Aintila. Kuva: Tomi SiivonenNaisissa edellisen vuoden menestys jatkui ja seuran ajajat pystyivät kiristämään tahtia entisestään. Lotta Lepistö uusi viime vuoden mestaruutensa ja pukeutuu jatkossakin ammattilaiskisoissa siniristihaalariin. Tälle kaudelle Focus Ladiesiin siirtynyt Antonia Gröndahl nosti loistavasti viime vuoden 21. sijan kolmanneksi ja sai pronssia. Minna Koistinen paransi sijoitustaan yhdellä viime vuodesta neljänneksi. Tämä joukkue voitti myös ylivoimaisesti joukkuekisan kultaa. Seuran kakkosjoukkue Minna-Maria Kangas, Heidi Onger ja Cecilia Aintila sijoittui toiseksi ja IK-32 otti näin 84-vuotiaan historiansa ensimmäisen naisten joukkuekilpailun kaksoisvoiton. Muita SFI-seuroja ei osallistunut tähän luokkaan.

SM-kilpailut jatkuvat ensi viikon lauantaina Turussa samalla reitillä ajettavalla maantieajolla. Miesten ja naisten kilpailut ovat katsottavissa viime vuoden tapaan suorana lähetyksenä YouTubessa.