Idrottsklubben-32 perustaa huippupyöräilyryhmän

Seuran painopistealueiden mukaisesti Idrottsklubben-32 on perustanut huippupyöräilyn tukemiseksi oman huippupyöräilyryhmänsä. Ryhmän kautta Idrottsklubben-32 tukee urheilijoita kotimaisiin ja kansainvälisiin kisoihin valmistautumisessa sekä urheilu-uran pitkäjänteisessä rakentamisessa. Ryhmän toiminta keskittyy alkuvaiheessaan maantie- ja ratapyöräilyyn. Osana huippupyöräilypanostusta seura on myös hankkinut uutta huipputason kalustoa ratakäyttöön.

Idrottsklubben-32:n huippupyöräilyryhmän muodostavat vuonna 2015 seuraavat urheilijat:

Lotta Lepistö
Hallitseva aika-ajon ja maantien Suomen mestari Lotta ajaa toista kauttaan Bigla Cycling Team -ammattilaisjoukkueessa. Lotalla kauden päätavoitteina on SM-kultamitalien uusiminen ja syksyllä ajettavat MM-kisat. Pidemmällä tähtäimellä Lotan tavoitteissa ovat Rion olympialaiset, ja panostukset pyöräilyyn ovat sen mukaisesti kovat.

Rosa Törmänen
Rosa on kortteliajon Suomen mestari kahdelta edelliseltä kaudelta ja maantieajon SM-hopeamitalisti vuodelta 2012. Rosan tavoitteena on kansainvälinen ura pyöräilyssä ja tekeminen on suunniteltu sen mukaisesti. Vuoden 2015 tavoitteina on menestyä SM-kisoissa ja muissa tärkeimmissä kotimaan kisoissa sekä maantiellä että radalla.

Heidi Onger
Monipuolisesti eri urheilulajeja harrastanut Heidi on panostanut pyöräilyyn vasta pari vuotta, mutta SM-mitaleita on jo tullut ratakisoista ja paritemposta. Tavoitteena on jatkaa nopeasti edennyttä kehitystä pyöräilijänä ja saavuttaa SM-menestystä henkilökohtaisissa kisoissa.

Pasi Ahlroos
Pasi on Suomen kautta aikojen eniten Suomen mestaruuksia ajanut pyöräilijä, kun huomioidaan kaikki SPU:n lajit ja luokat, mikä kiteyttää hyvin Pasin urheilu-uran monipuolisuuden ja menestystason. Kausi 2015 jäänee Pasin pitkän uran (35 vuotta) viimeiseksi kilpailukaudeksi. Hänellä on tämän kesän tavoitteena henkilökohtaisen aika-ajomenestyksen lisäksi olla siivittämässä seuran miehiä edellistä kautta parempaan menestykseen eri SM-joukkuekilpailuissa.