Juniorimenestystä Tampereella

Wilma Aintila voitti 10-vuotiaiden tyttöjen korttelikilpailun.Viime viikonloppuna oranssit kilpailivat yhteensä kolmessa eri kilpailussa. Mustiossa ajetussa Länsi-Uudenmaan tempossa Suvi Sintonen oli naisten sarjan toinen, Kari Pajanne miesten sarjan neljäs, Harri Susi 40-vuotiaiden neljäs ja Pekka Purra kuudes luokassa M-65.

Tampereella kilpailtiin lauantaina Killin Kaivin GP -kortteliajot sekä SM-kortteliajot. Päivän parhaista oranssisuorituksista vastasi Aintilan perhe: Wilma Aintila voitti 10-vuotiaiden sarjan, Waldemar Aintila oli 12-vuotiaissa toinen ja Cecilia Aintila saavutti SM-pronssia luokassa N-18. Aikuisissa Heidi Onger oli kahdeksas, muut seuran ajajat eivät päässeet maaliin saakka.

Waldemar Aintila sijoittui Killin Kaivin GP:ssä M-12 -luokan toiseksi.Sunnuntaina Tampereella ajetussa 34. Fuji-Peloton GP:ssä Cecilia Aintila oli N-18 -luokan ainoa osallistuja ja voitti siten kilpailun. Naisissa Tuulikki Laakkonen, Heidi Onger ja Mirka Vahtera olivat sijoilla 9-11. Miesten Elite-luokassa Keijo Hirvonen pysyi ainoana iikoolaisena mukana 20 nousussa Pyynikinharjulle ja oli 36.