Kilpailukausi täydessä vauhdissa

IK-32:n miesten yleisen luokan ajajia ryhmäkuvassa Simo Klimscheffskij'n muistoajon jälkeen. Vasemmalta Mikko Auvinen (Kilpa 2.), Ville-Pekka Reponen (Elite 29.), Seppo Kettunen (Kilpa, ajettiin kierroksella kiinni), Ville Kantola (Kilpa 5.), Ilari Laine (Kilpa 10.) ja Keke Hirvonen (Elite 30.). Kuvaaja Jari Birling (M60 3.)

Kevät on saapunut Suomeen ja ensimmäiset kilpailut on ajettu. Tänä viikonloppuna kisattiin Turussa, missä Turun Urheiluliitto järjesti perinteiset Simo Klimscheffskij’n muistoajot ja Turun Sanomien korttelikilpailun 57. painoksen. Viime vuoden kurakeli ja lumiset tienpientareet olivat vaihtuneet aurinkoiseen ja kuivaan säähän, jossa oli helppo ajaa lyhyissä ajovaatteissa. IK-32 osallistui kilpailuihin yhteensä 18 ajajalla, jotka onnistuivatkin hyvin omissa sarjoissaan. Miklas Siivonen oli M14-luokan seitsemäs, M40-luokassa Ari Kuusisto kiri kolmanneksi ja Harri Susi oli viides. M60-luokassa Jari Birling oli kolmas. Naisten sarjassa Focus Ladies -teamin Jaana Hyvärinen oli toinen ja Heidi Onger kuudes. Miesten yhdistetyssä lähdössä ajoi M18-, Kilpa-, Elite- ja Continental-luokkien ajajia. Seuran parhaasta sijoituksesta vastasi Mikko Auvinen joka oli lähdön 21. ja Kilpa-luokan toinen. Aivan Mikon kannassa seurasivat Ville-Pekka Reponen (Eliten 29.), Keijo Hirvonen (Eliten 30.) ja Ville Kantola (Kilvan 5.). Ilari Laine oli Kilpa-luokan 10. Mikko Auvinen on parhaillaan Kilpa-luokan maantiecupin toisena sijoituttuaan maanantain Lattomeriajoissa viidenneksi. Kyseistä cupia johtaa lauantain kilpailun voittanut OTC:n Petri Hyppönen vain pisteen erolla Mikkoon.

Sunnuntain TS-kortteliajoihin osallistui seurasta vain Ville-Pekka Reponen. Hän oli myös seuran ensimmäinen miesajaja kyseisessä kotimaisessa klassikossa kolmeen vuoteen. Ville-Pekka putosi ensimmäisessä korttelikilpailussaan kilpailun pääjoukosta melko varhaisessa vaiheessa mutta jatkoi kuitenkin ajamista ja sai sijoituksen 43 joka riitti viikonlopun kokonaiskilpailun 35. sijaan.

Kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna Ulvilassa, missä ajetaan 21. Satakunnan etappiajot.