Riikka Pynnönen N30-luokan tuplamaailmanmestaruuteen

Riikka Pynnönen voitti aika-ajon ja maantien N30-luokan MM-kilpailut ylivoimaisesti.Idrottsklubben-32:n ja Focus Ladiesin pyöräilijä Riikka Pynnönen osallistui viikonloppuna UCI World Cycling Tourin MM-kilpailuihin Italian Trentossa. Perjantain aika-ajossa Riikka ajoi mäkisen ja teknisen 24 kilometrin reitin 17 sekuntia ennen toiseksi tullutta Slovenian Teja Gulicia. Riikasta tuli näin ensimmäinen suomalainen aika-ajon maailmanmestari ja hänelle puettiin himoittu sateenkaaripaita.

Kilpailut jatkuivat sunnuntaina vuoristossa maantieajolla. 112 kilometrin matkalla kiivettiin kolmen vuoren huipulle ja Riikka oli kaikkien naisten toiseksi nopein, voittaen N30-luokan maailmanmestaruuden murskaavalla yli yhdeksän minuutin aikaerolla toiseksi tulleeseen Hollannin Margriet de Beusiin. Riikasta tuli näin myös maantieajon maailmanmestari ja ensimmäinen suomalainen sateenkaaripaitaan puettu maantiepyöräilijä.