Iikoolaiset irtiotoissa ISM-maantiellä

Kari Pajanne ja Jari Kulmala ottivat irtiotolla kaksoisvoiton M50-luokassa. Kuva: Keijo Hirvonen

Idrottsklubben-32:n ajajat osoittivat vahvaa ajoa viime viikonloppuna master-ikäluokkien SM-kilpailuissa Säkylässä. Lauantain aika-ajossa seuran puheenjohtaja Pasi Ahlroos otti jo 57. SM-kultamitalinsa, tällä kertaa M40-luokassa. M50-luokassa PM-hopeamitalisti Kari Pajanne otti hopeaa ja Riikka Pynnönen pronssia. Sunnuntain maantiellä Kari Pajanne ja Jari Kulmala lähtivät kahdestaan irtiottoon ja ottivat kaksoisvoiton M50-luokassa. Kari ja Jari voittivat samalla taktiikalla M45-luokan kaksoisvoiton kaksi vuotta sitten Lapissa. Ilari Laine pääsi alkuvuonna leikatusta polvestaan huolimatta M30-luokassa ACT:n Lasse Huovilaisen kanssa irtiottoon, josta palkintona SM-hopeamitali. Riikka Pynnönen kiri tänäänkin N30-luokan pronssille.