Bianchi-cupin maantiekisasta vauhtia

Etelä-Suomen alueellisen Bianchi-cupin maantieosakilpailu ajettiin tiistaina Vantaalla. Alunperin Kuusijärveä kiertäväksi suunniteltu reitti jouduttiin siirtämään uimarannan ruuhkan takia muutama kilometri pohjoiseen, mikä samalla muutti kilpailureitin täysin tasaiseksi. Keskinopeus olikin 63 kilometrin kilpailussa peräti 43,4 km/h. IK-32:sta osallistui kilpailuun yhteensä kuusi miestä ja yksi nainen, parhaiten sijoittuivat Kari Pajanne (13.), Ville-Pekka Reponen (16.), Tommi Nieminen (17.) ja Janne Nurminen (18.). Laura Lilja oli naisissa toinen.

Keskiviikkona ajettiin jälleen kerran seuran viikkotempo, jossa Olli Aaltonen kellotti uuden rataennätyksen 12:33,4.

Kilpailukausi jatkuu sunnuntaina perinteisillä Porvoon ajoilla. 85. kertaa ajettavaan kotimaiseen klassikkoon on ilmoittautunut lähes 30 IK-32:n ajuria.