Oranssi-mustaa rata-SM/ISM:ssä

Ratapyöräilyn SM- ja ISM-kisat pidettiin viime viikonloppuna helteisellä Helsingin Velodromilla. IK-32 nousi palkintopallille peräti kuusi kertaa neljän kuskin voimin. Naisten sarjassa Riikka Pynnönen jatkoi upeaa kauttaan ottamalla hopeaa 3 000 metrin takaa-ajossa. Pasi Ahlroos otti M40-luokan ISM-kultaa 3 000 metrin takaa-ajossa, jo 13. kerran peräkkäin. Pasin alkukarsinnan aika oli kaikkien ikämiesluokkien kovin (3:46,881 eli keskinopeus 47,6 km/h). Harri Rajaniemi ajoi elämänsä ensimmäiset kisat napaten M40-luokan kilometrillä ISM-pronssia ja eräajossa ISM-hopeaa.

Sunnuntaina Waldemar Aintila nousi kahdesti toiseksi korkeimmalle korokkeella voittaen M10-luokassa puolen- ja kahden kilometrin matkojen hopeaa.

Muitakin hyviä suorituksia nähtiin. Laura Lilja oli neljäs naisten takaa-ajossa, Anna Lindström samassa kisassa kuudes ja Emma Sten yhdeksäs. Vilma Alanko oli viides N18-luokan kahdella kilometrillä ja Cecilia Aintila N16-luokan kahdella kilometrillä jäi niukasti mitaleiden ulkopuolelle neljänneksi. Juha Aintila oli M40-luokan eräajossa kuudes.