Maantie-ISM:ssä vahva IK-edustus

Maantiepyöräilyn ikäluokkien SM-kilpailut ajettiin viikonloppuna Vantaan Seutulassa. Lähes kotiseudulla ajettuihin kisoihin oli ilmoittautunut yhteensä 22 IK-32:n ajuria, eli lähes puolet seuran kisakuskeista. Seura menestyikin kisoissa odotusten mukaisesti ja nappasi yhteensä kahdeksan mitalia.

Mitalitilin avasi Waldemar Aintila polkemalla lauantain aika-ajossa M10-luokan hopealle. Hopeaa saavuttivat myös M40-luokassa Pasi Ahlroos ja suuryllättäjänä N40-luokassa Elina Jouhki. N30-luokka oli Focus Ladies -joukkueen dominointia
Anna Lindströmin voittaessa kultaa ja Riikka Pynnösen noustessa toiseksi korkeimmalle korokkeelle.

Sunnuntain maantieajossa Waldemar onnistui erinomaisesti ja kirkasti päivän värinsä kultaiseksi. Myös N30-luokan tehokaksikko jatkoi vakuuttavia otteita Annan kiriessä taas voittoon ja Riikan ottaessa pronssia CCH:n Jutta Niemisen jälkeen.