Focus Ladies kaksoisvoittoon SM-paritempossa

Idrottsklubben-32 järjesti lauantaina 7. heinäkuuta SM-paritempon Kirkkonummella. Kilpailuun osallistui yhteensä 26 paria kolmessa sarjassa. IK-32:n naispyöräilyjoukkue Focus Ladies saavutti makean kaksoisvoiton, kun seuran molemmat naisparit ajoivat ylivoimaiseen voittoon kumpuilevalla Evitskogintiellä. Riikka Pynnönen ja Laura Lilja voittivat SM-kultaa ja Anna Lindström sekä Emma Sten olivat voittajaparia vain 0,65 sekuntia hitaampia. Kolmanneksi tullut Hyvinkään Pyöräilijöiden AHH Cycling Teamin pari Heljä Korhonen ja Heini Salovaara jäivät iikoolaisista peräti minuutin ja 20 sekuntia. 18-vuotiaiden miesten sarjan voitti Turun Urheiluliiton pari Ilpo Hiltunen ja Henrik Luostarinen, Elite-miesten vahvin pari oli tänä vuonna TWD-Länkenin Samuel Pökälä ja Aku Silvenius. Onnea voittajille!

Tulokset
Valokuvia kisoista