Menestystä SM-aika-ajossa

IK-32 voitti SM-tempon Elite-luokan joukkuepronssiaVuoden 2012 maantiepyöräilyn Suomen mestaruuskilpailut poljettiin 15.-17. kesäkuuta Liedossa. IK-32:n ajajat esittivät vakuuttavaa työtä perjantain aika-ajossa ja saavuttivat mitalisijoja lähes kaikissa sarjoissa. Focus Ladiesin Merja Kiviranta sijoittui naisten sarjassa kolmanneksi ja joukkuekisassa seuran joukkueet saavuttivat N-18 hopeaa, N-Elite hopeaa ja M-Elite pronssia. Lisäksi Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb starttasi kilpailun ensimmäisenä työkiireiden vuoksi ja oli hyvin esillä kilpailupaikalla. Kuvassa tasaisen varman suorituksen tehnyt Eliten pronssia voittanut joukkue, jossa ajoivat Pasi Ahlroos, Janne Nurminen ja Kari Pajanne.