Alkukauden kuulumisia

Lapinkylän tempo ajettiin kesäkuun alussa ja se on selvästi löytänyt paikkansa kansallisessa tempokalenterissa. Seura rikkoi osallistujaennätyksen ja kilpailijat omia ennätyksiään. Muissakin kevään kilpailuissa olemme menestyneet mukavasti vaikka aivan viime kevään vauhtiin ei olla päästy. Trond Larsen sijoittui toiseksi Rosendahl GP:ssä ja Lattomeriajoissa sekä kolmanneksi Seutulan kierroksessa. Antonia Gröndahl kiri Porvoon ajojen kakkoseksi ja samalla SFI:n mestariksi. Alemmissa kategorioissa sekä ikäluokissa on myös päästy hyvin palkintosijoille.

Seuran lenkkejä on ajettu toukokuun alusta asti ja ne ovat keränneet hyvin ajajia joka viikko. Tiistain vauhtilenkit ovat olleet hieman hiljaisempia johon on varmasti vaikuttanut pysyvän vetäjän puute sekä huomattava tietyö Lapinkyläntiellä. Torstai- ja viikonloppulenkeillä sen sijaan on riittänyt väkeä ja pyrimme ajamaan niitä niin kauan kuin valoisia iltoja ja hyviä ajosäitä riittää.

Keskiviikkoisin ajetaan tuttuun tapaan Röylän tempoa jossa rikottiin eilen naisten rataennätys. Tiistaisin ajetaan vauhtilenkkien lisäksi myös aluecupin kilpailuita. Helsingin Velodromilla harjoitellaan ratapyöräilyä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin sekä viikonloppuaamuisin.